Eveniment

Sărbătorim 25 de ani de activitate

Luni 18 Februarie 2019


Un program studențesc - TEMPUS, oportunitatea, entuziasmul și pasiunea sunt ingredientele care au făcut din compania Frarom Internațional Est o rețetă de succes.

Pe 17 februarie 1994, la Camera de Comerț și Industrie Iași, Ioanna și Gheorghe Olărescu depuneau actele pentru ceea ce a devenit o afacere de familie de succes în domeniul distribuției accesoriilor și produselor pentru casă.

Anul acesta, compania noastră sărbătorește 25 de ani de activitate. Din 1994 si până astăzi, am trecut prin diferite etape de organizare, am parcurs mai mulţi pași care ne-au consolidat poziția pe piața națională de distribuție de accesorii și decoruri pentru casă.

Colaborăm cu furnizori internaționali, iar produsele noastre se regăsesc pe rafturile a peste 300 de hipermarketuri, supermarketuri și magazine de bricolaj. În același timp, am creat și dezvoltat  brandul propriu - DIQIS  www.diqis.ro 

Dorinţa noastră este să le oferim clienţilor produse care să le asigure confortul de care au nevoie acasă. De aceea, ne selectăm cu atenţie furnizorii, suntem mereu informaţi cu privire la tendinţele și noutăţile din domeniu și ne orientăm spre produsele utile și cu design atrăgător, precizează Ioanna Olărescu, managerul companiei.

Cu ocazia celor 25 de ani de activitate, vă mulțumim tuturor celor care colaborați sau ați colaborat cu noi!


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti